Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Вірші дітям.


.

Незабаром ювілей улюбленої дитячої поетеси Агнії Барто, 110-річчя від дня народження. Дітки з задоволенням ознайомлюються з творами авторки, які представлено на тематичній поличці «Дивосвіт поезії Агнії Барто» у молодшому відділі РДБ. Лаконізм, яскрава образність — характерні риси найкращих її творів  - «Вірші дітям». Найактивніші ж читачі бібліотеки виразно читають вголос віршики Барто.
Агнія Львівна завжди була оточена дітьми, розуміла їх, раділа і сумувала разом з ними. Вірші поетеси добре відомі не тільки дітям, а й дорослим, коли вони теж були маленькими. Агнія Барто була президентом Асоціації діячів літератури і мистецтва для дітей і юнацтва, виступала зі статтями про дитячу літературу, писала кіносценарії. Вірші Агнії Барто перекладаються на різні мови світу і друкуються в різних країнах. Українські поети Наталя Забіла та Анатолій Костецький зробили чудовий переклад віршів Агнії Барто українською мовою, які знають і люблять усі діти від малечі і до дорослого читача.

Немає коментарів:

Дописати коментар