Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 13 жовтня 2016 р.

14 жовтня - Будь козаком!


14 жовтня в Україні відзначається День українського козацтва та День захисника України. Адже ми - українці, завжди дотримуємось своїх історичних звичаїв, вшановуємо пам’ять наших предків – вільного і незалежного козацького народу.
      Козаки переродилися в справжніх воїнів та живуть серед нас. Мужні українці, лицарі, справжні хранителі своєї землі - здається, ні краплі не змінилися за силою духу. Так само на першому місці у них Україна, свобода, честь та мужність. Любов до своєї Батьківщини переповнює їх серця левовою звитягою незалежно від віку та місцезнаходження. І щоб не викидала доля – вони зможуть, навіть коли сил нема – зроблять, приборкають, не спиняться, подолають, тому що вони - справжні козаки! Головне, що вони пам'ятають своє козацьке коріння та люблять рідну землю, як і за старих часів, захищаючи її.
У дитячій бібліотеки до таких знаменних дат організовано цикл заходів, що сприяють патріотичному вихованню підростаючого покоління. Це - виставка-мужність «Вільна і непереможна моя Україна», присвячена захисникам України; виставка-вікторина «Чи знаєш ти історію українського козацтва?»; урок патріотизму «Герої поряд!».

Немає коментарів:

Дописати коментар