Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

неділю, 9 квітня 2017 р.

У жанрі фентезі.



7 квітня у Херсонській академії неперервної освіти відбулось підведення підсумків IV Відкритого дитячого літературного конкурсу фантастики і фентезі «ФантФест». Церемонія нагородження пройшла у формі Конгресу фантастів-початківців.
Ініціатором проведення відкритого літературного конкурсу для дітей та молоді «ФантФест» стала Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки. Твори у популярних жанрах фентезі і фантастики цікавлять дітей та молодь, і вони залюбки долучаються до написання власних оповідань та казок. Про це свідчить значна кількість робіт, які надійшли на Четвертий «ФантФест» – це 112 творів від 101 автора з 18 областей, міст та сел України.
Чудові роботи, а це 10 феєричних творів, нафантазували і юні читачі районної дитячої, Дніпровської та Токарівської сільських бібліотек, за що і були відзначені дипломами. Це -  Севцова Анастасія (оповідання «Друзі пізнаються в біді»), Маскаєва Владислава (оповідання «Магічний пензлик»), Строгіна Діана (оповідання «Казкова країна Фуденселія»), Рижков Ростислав (оповідання «Границы»).
 9-річні читачки Білозерської РДБ (зав. Колесник С.О.) Анікеєва Анастасія та Гончар Валерія були нагороджені дипломами у номінації «Наймолодші фантасти». Анастасія  вразила усіх своєю казочкою «Пригоди Світланки», а Валерія – оповіданням «Пригоди Мікі і Міні». У подарунок дівчатка отримали дуже цікаві дитячі книжечки.
Читачку Дніпровської сільської бібліотеки (зав. Досенко І.М.) Неділько Яну відзначили у номінації «Прагнення до поліфонії образів» - за детективні історії «Луїджі» та «Пора выбираться».
От такі творчі і талановиті наші білозерські діти.

Немає коментарів:

Дописати коментар