Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 19 листопада 2018 р.

Вітаємо Дипломанта Лескара 2018!

    
     15 листопада 2018 року у Будинку письменника (Київ, вул. Банкова, 2) відбувся фінал дитячого конкурсу «У пошуках літературних талантів».
На вручення нагород прибули 15 переможців Конкурсу,  які впродовж року змагалися у номінаціях: проза і поезія. Цьогоріч у Конкурсі взяли участь майже 528 дітей віком від 8 до 18 років. Географія учасників така: найактивнішими в Конкурсі були львів’яни, кияни, харків’яни, житомиряни, волиняни, а також діти з Херсонщини, Запоріжжя, Чернігівщини, Кіровоградщини та Закарпаття.
    Цьогоріч нагородження відбулося у Будинку письменника, де багато років функціонує Національна спілка письменників України. Будівля включена в туристичну стежку Києва і стала цікавою для огляду юним письменникам, які, можливо, згодом переступлять поріг НСПУ в якості повноправних членів письменницької організації.
Нагороди в номінації «Проза» вручав письменник, член НСПУ, мандрівник і меценат Микола Хомич. Окрім нагород діти отримали в подарунок підбірку книжок видавництва «Друге дихання».
Перед юними письменниками виступив і подарував книжки і авторський календар поет Станіслав Бондаренко .

Серед переможців і читачка Білозерської районної дитячої бібліотеки Баландіна Катерина, яка стала Дипломантом конкурсу. Ми вітаємо нашу талановиту дівчинку (на фото друга з правої сторони).

 Про юного автора:
Дипломанти...

Катерина Баландіна з смт Білозерка на Херсонщині
Народилася 06.04.2006 року
Навчається в Білозерському закладі початкової освіти – науковий ліцей ім. О.Я. Печерського. Керівники Баландіна Олена Аліковна і Колесник Світлана Олександрівна.
На конкурс подала есе «Перемога над страхом» і «Я люблю читати». Ще змалку дівчинка обожнює читати книжки і тому постійно відвідує бібліотеку. Саме у бібліотеці їй запропонували взяти участь у Відкритому літературному конкурсі для дітей «Я зміг», районному конкурсі дитячого читання «Найкращий читач бібліотеки 2018», IV Регіональному літературному конкурсі імені Ю.К. Голобородька «Зачаровані Таврією». Так розкрився її хист і вона почала писати есе та нариси.

Немає коментарів:

Дописати коментар