Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 3 лютого 2021 р.

Бібліотека - дітям білозерської громади.


Білозерська дитяча бібліотека завжди чекає своїх читачів. 

Ми пропонуємо широкий вибір сучасної дитячої літертури. Чекають на своїх читачів і улюблені дитячі журнали та газети: Ангелятко, Веселий Саморобкін, Вінні та його друзі, Веселі картинки, Колобочок, Маленька фея, Мамине сонечко, Маленький розумник, Пізнайко, Зайчик, Яблунька, Тачки, Веселі уроки, Весела перерва, Колосок, Однокласник, Юний натураліст, Юний моделіст-конструктор та інші.

У дитячій бібліотеці до уваги дітей та батьків, керівників дитячого читання пропонуються яскраві та пізнавальні книжково-ілюстративні виставки за різноманітними темами та підрозділами, до ювілейних дат улюблених дитячих письменників тощо.


Бібліотекарі проводять з читачами індивідуальні бесіди, диспути, діалоги; інформують про нові надходження, та проводять заходи з дотриманням карантинних норм та обмежень.

Надзвичайна книжкова новинка нашої бібліотеки - дитячі книжечки, надані фундацією Дарини Жолдак - "Кіт у чоботях" та "Спляча красуня" Ш. Перро. Адже саме в них казка оживає з додатком WowBox AR. 

Дитяча бібліотека обслуговує користувачів дошкільного віку, молодших школярів, учнів середнього та старшого шкільного віку.

До уваги усіх відвідувачів обов'язковим є ознайомлення з правилами користування дитячою бібліотекою.

Бібліотекарі  проводять моніторинги, анкетування, консультування на бібліотечні теми, обговорення прочитаних книжок, створюють рекомендаційні списки тощо.

Також до уваги читачів, та цікавого і пізнавального дозвілля у бібліотеці - пропонується "Бібліотечний ігроленд".

Немає коментарів:

Дописати коментар