Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

вівторок, 3 серпня 2021 р.

Представляємо !! - "Ебола: шалений квест".

 

Ян Матвєєв, учень 7 класу, читач і волонтер Білозерської ДБ, представляє пригодницький роман "Ебола: шалений квест", автор - херсонський письменник Анатолій Шкарін.
"Взагалі, - говорить Ян, - я спочатку думав, що це звичайна розповідь про постапокаліптичний світ, проте виявилось, що це не так. Це справді захоплива розповідь про хлопця по імені Олесь, він був геть молодий, йому ще не виповнилось навіть 18. Проте, саме йому випало на долю пройти через багато тяжких випробовувань, здійснювати деякі вчинки заради того, щоб добитися справедливості та чесності. Навіть життя його складалося з випробовувань: мати й батька він не пам'ятає, ріс в дитячому будинку, почалася третя світова і він відразу попав в бункер під владу Коменданта, потім його вигнали звідти, і він почав тяжке постапокаліптичне життя.
В чому ж полягав його квест?
Все почалося з того, що він зустрів Олену, справді добру і чесну людину серед вигнанців. Вона йому сказала, що доведеться переходити тонку кригу, проте вона витримає його, і це буде початок його квесту.
Згодом наш герой знаходить групу малих дітей, і сам, не розуміючи чому, знайомить їх з відчайдушним спецназівцем, розгадує таємницю Чупакабри, і допомагає людству знайти вакцину від страшної хвороби - еболи нової, яка донищувала залишки людей...
Я рекомендую прочитати цю книгу усім, адже це справді цікава розповідь, яка змушує замислитись над тим, наскільки ми небезпечні навіть для самих себе".
Ян Матвєєв.

Немає коментарів:

Дописати коментар