Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 5 червня 2015 р.

Літо. Сонце. Відпочинок.


Районна дитяча бібліотека радо зустрічає у своїх стінах дітлахів з пришкільних оздоровчих таборів. Дуже насичено з 30.05. по 05.06. у нашій бібліотеці пройшов I-й тиждень літніх канікул. Дітки з задоволенням приймають участь у змістовних і насичених заходах, які бібліотека пропонує на канікулах. Це і відкриття літніх оздоровчих таборів, і пізнавальні та захоплюючі заходи у дитячій бібліотеці для учнів молодших класів: різноманітні ігри, конкурси, лялькові вистави, WEB-квести, онлайн-вікторини, «Казкові пазли», читацькі перегони, інтелектуальні марафони тощо. Адже влітку, під час канікул, завжди є можливість "ЗГАДАТИ ВСЕ" - тільки найцікавіше, тільки найкраще.
Тож протягом літа для організації дозвілля наших читачів ми пропонуємо усім нашим відвідувачам розважально-пізнавальну програму "СТАНЬ УЧАСНИКОМ НАЙРІЗНОМАНІТНІШИХ БІБЛІОЦІКАВИНОК!!!". Пропонуємо і дуже пізнавальну програму "ЛІТНІХ ЧИТАНЬ", яка проходитиме під гаслом "ЧИТАЙ І СТАНЬ УСПІШНИМ"!!!
   Запрошуємо усіх бажаючих!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар