Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 24 жовтня 2018 р.

Казковий бібліобум, або посвята в читачі!

    "Казковий бібліобум" та "Посвята в читачі" стали значною подією для 1-класників Білозерського закладу початкової освіти - наукового ліцею ім. О.Я. Печерського, Маленькі читачі Білозерської районної дитячої бібліотеки ім. В. Стуса стали учасниками справжніх казкових пригод, конкурсів, вікторин, ігор. До вподоби малечі були і відео вікторини та відеопрезентації про дивовижний казковий світ. Дітлахи ознайомились з дитячою піснею-грою "Потяг у казку", літературною слайд-вікториною "З якої казки?", вікториною "Вгадай казкового героя", "З якої казки речі?" тощо.
      Занурення у казково-іграшково-книжковий світ було неймовірним. Згадали та вгадали майже всіх героїв українських народних казок, а саме: Колобок, Солом'яний бичок, Коза-дереза, Пан Коцький, пес Сірко, Івасик-Телесик, Іван-Побиван, лютий Змій та інші. А ще переглянули казочку "Курочка ряба" та мудру казку тітоньки Сови "Золоті руки". 
       Всі школярики отримали бібліомедаль "Вітаю! Ти читач!"













Немає коментарів:

Дописати коментар