Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 18 грудня 2020 р.

Миколай, Миколай, ти до нас завітай!

 

    19 грудня - День свтого Миколая. Святий Миколай не тільки роздає подарунки у день свята, а й допомагає нам у різних потребах, якщо ми попросимо його в своїх щирих молитвах. Свято Миколая напевне найбільше відоме і радісне серед дітей і дорослих. Тому народ оспівав його в своїх легендах, казках, піснях. Святий Миколай і сьогодні обдаровує кожного добротою і любов’ю. Своїм прикладом він і нас заохочує чинити добро для ближніх. І дуже радіє, коли, і діти, і дорослі йому в цьому допомагають. 

   18 грудня маленькі читачі завітали до Білозерської районної дитячої бібліотеки. БібліоМиколай привітав усіх зі святом, і кожна дитина отримала подарунок. 

   Під час заходу юні читачі ознайомились з відеопрезентацією "Миколай, Миколай ти до нас завітай", та прослухали онлайн-казку про Святого Миколая. Бібліотекар молодшого відділу презентував книжково-ілюстровану виставку, приурочену до Дня Святого Миколая. А ще дітки стали учасниками етичної гри "Хвилинка добра", відгадували загадки про Святого Миколая. Найдивовижнішою стала бібліотечна акція "Подарунки від Святого Миколая". Центром акції була гра "Чарівний стілець".  Дітлахи не тільки сиділи на стільчику, але й співали, танцювали і гралися, - саме на стільчику (не сходячи з місця). Також кожному стільчику був присвоєний порядковий номер.  І за цим номером кожна дитинка, як у лото, отримала подарунок. Тож ми щиро і від усього серця привітали малечу зі святом Миколая. Діткам дуже сподобалось.



 



















Немає коментарів:

Дописати коментар