Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 2 червня 2014 р.

Миру і здоров’я дітям планети Земля!



2 червня за ініціативи райдержадміністрації Білозерська районна дитяча бібліотека сумісно зі Службою у справах неповнолітніх організували  святкову програму для діток з дитячого відділення КП «Білозерська районна центральна лікарня», прурочену до Дня захисту дітей. У програмі для діток була цікава лялькова вистава, рухливі ігри, конкурси, вікторини, загадки.


 Малюків привітали зі святом лялькові герої кіт Леопольд, кіт Матроскін та Поросятко. Вистава була дуже цікавою та й глядачів було багато. Адже у холі дитячого відділення зібрались  дітлахи разом зі своїми матусями. А ще дітки самі та разом з батьками приймали учать у різноманітних конкурсах, відгадували казочки, відповідали на питання вікторин про Україну, розгадували загадки про рослини і тварини. Всі малюки отримали в подарунок маленькі сувеніри та журнали.



Мамам і діткам  свято дуже сподобалось. Діти отримали позитивні емоції, що сприятиме покращенню їхнього здоров’я та швидкому одужанню. А ми побажали малечі бути здоровими і ніколи не хворіти!


Немає коментарів:

Дописати коментар