Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 19 січня 2015 р.

Профістарт білозерчан: III етап – найвідповідальніший!

DSC01037

DSC01043

DSC01040
Команда «ПрофіБілозерка» почала успішно працювати над реалізацією III етапу інноваційного профорієнтаційного проекту «ПрофіСтарт: юні обирають майбутнє». 2014-2015 навчальний рік стане у проекті підсумковим. А учасникам проекту необхідно буде синтезувати усі свої здобутки, щоб достойно представити на «Карті професій Херсонщини» Білозерський район.
Діти вже виконали одне з головних завдань – придумали оригінальне звернення до дорослої та дитячої аудиторії. Школярі з натхненням розповіли, і, що дуже важливо, довели до відома слухачів інформацію про те, чому працювати на Білозерщині престижно і цікаво. А ще створили соціально-економічний паспорт району, що є дуже відповідальною справою. Такий паспорт створюється з метою залучення потенційних професійних кадрів до нашого району. Тож роботи у наших «профі» дуже багато, зокрема, і по наповненню власних «профіблогів» матеріалами за обраними професіями TOP-5: кухаря, пожежника, лікаря, вихователя д/с, журналіста.
Одні дітки приймають участь у проекті ще з 8 класу (2012 року): Смірнов Артем (кухар), Косенко Євген (кухар), Демура Анжеліка (вихователь д/с), Бєлов Дмитро (пожежник), Ербес Артем (пожежник), Шевченко Юлія (вихователь д/с), Шпак Аліна (журналіст); інші з 9 класу (2013 року): Лесик Борис (лікар), Павлик Олена (вихователь д/с), а Лисенко Ірина (лікар) з 10 класу (2014 року).
Участь у проекті вже стала частинкою життя кожного з білозерських школярів, які вже 3-й рік пропагують та рекламують серед своїх однолітків, однокласників та односельчан найпопулярніші професїі Білозерщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар