Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 2 вересня 2015 р.

Федорівські пошуковці звітують.

"В єдності наша сила"! Під таким гаслом федорівські читачі стали учасниками патріотичного заходу "Для мене в світі ти одна, моя чарівна Україна", приуроченого до Дня Незалежності України та як підсумковий захід щодо 1 етапу інтелектуального турніру "Ігри патріотів Херсонщини" у Федорівській сільській бібліотеці.
      І хоч участь у конкурсі прийняли лише 6 діток у старшій віковій категорії, та все ж у ході заходу школярі зробили велику роботу. Були ведучими та привітали односельчан зі святом. А  розповідь про рідну Україну перепліталась з повідомленнями про історичні, природничі, мистецькі цікавинки рідного краю. Федорівка - невелике село у Білозерському районі, але має краєзнавчу  цікавинку - геологічну пам'ятку природи місцевого значення - Федорівську печеру. Згадали дівчатка і про народні традиції і звичаї українців, яких дотримуються у рідному селі, районі. Згодом шановне журі, до складу якого входили керівник гуртка "Патріот", директор сільського БК, вчителі історії та української літератури і, навіть, мед.працівник, визначили переможця Григоряк Інну, ученицю 8 класу Федорівської ЗОШ, яка і буде представляти сільську бібліотеку на районному Турі.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар