Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 8 вересня 2016 р.

Творча майстерня "І читаю, і малюю".

    Діти,  які  займаються  творчістю,  оригінальні  у  спілкуванні,  іграх,  малюнках, поробках,  здатні  вносити новизну у все.
     Активними помічниками дитини в пізнанні необмеженого світу духовних цінностей, у розвитку художніх і творчих здібностей, підтримці інтересу до читання є бібліотеки для дітей. Вони відіграють важливу роль у формуванні особистості, сприяють всебічному розвитку обдарованих і творчих дітей.
    Бібліотеки для дітей сьогодні створюють дітям комфортні умови для повноцінного інтелектуального спілкування, сприяють поповненню інформаційного багажу, надають творчий простір для проведення їх дозвілля.
     Бібліотека – це те місце, куди діти приходять поспілкуватися, обмінятися думками, почитати, показати свої здібності, проявити свій талант, поділитися цікавими ідеями.
    І заняття у  творчій майстерні "І читаю, і малюю", яка працює у бібліотеці, сприяють розвитку художніх та інтелектуальних здібностей юних читачів. Адже дітки і читають улюблені твори, і відтворюють найрізноманітніші образи у малюнках, авторських поетичних та прозових творах. А ми бажаємо маленьким  читачам творчих успіхів.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар