Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 22 листопада 2017 р.

Нагороджено талановитих білозерчан.



21 листопада 2017 року у Херсонській академії неперервної освіти були підбиті підсумки обласного етапу Всеукраїнськкого конкурсу "Творчі канікули" та Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Рідна країна - безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах".
Протягом теплого і барвистого літа найактивніші читачі 10-17 років Білозерської РДБ та Дніпровської, Киселівської, Токарівської, Олександрівської сільських бібліотек приймали активну участь у  конкурсі «Творчі канікули». Дітки писали про свої шкільні історії, про Україну, природу, майбутню професію, висловлювали філософські думки про буття, придумували казки і, навіть, писали продовження до улюбленої книжечки.
Загалом, від Білозерського району у цьому конкурсі взяли участь 15 школярів. Троє наших учасників стали переможцями у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу у своїх вікових категоріях.
10-річна читачка Білозерської РДБ Валерія Гончар перемогла у номінації «Моя майбутня професія». Дівчинка мріє стати дизайнером одягу. І це – перша перемога майбутнього кутюр’є.
12-річна читачка Дніпровської с/б Катерина Константинова вразила журі своїм поетичним талантом, написавши патріотичні вірші про Україну (номінація «Так, я люблю Україну!»).
13-річна читачка Білозерської РДБ Владислава Маскаєва написала переможний фанфік – продовження до книги дитячої письменниці Катерини Штанко «Дракони, вперед!», і стала кращою у  номінації «Далі буде? Ні, «далі» - вже є!»
У конкурсі малюнків у обласному етапі III місце посів 12-річний Корольов Богдан, читач Велетенської с/б.
Так тримати, талановиті наші читачі!

Світлана Колесник, заступник
директора по роботі з дітьми РБ

 Гончар Валерія
 Константинова Катерина
 Корольов Богдан і його переможний малюнок.


Немає коментарів:

Дописати коментар