Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 2 листопада 2017 р.

Районний онлайн-турнір юних патріотів.

    31 жовтня на Білозерщині пройшов районний етап обласного інтелектуального турніру "Ігри патріотів Херсонщини". Головними завданнями турніру є сприяння патріотичному вихованню учнів та поширення історико-краєзнавчих знань про Херсонську область. 
   Учасниками II (районного) етапу стали переможці I туру, який проводився у районній дитячій, сільських та шкільних бібліотеках Білозерського району. Всього у першому етапі прийняли участь 450 школярів-читачів з 16 бібліотек Білозерщини. Районний Турнір проходив у онлайн-режимі, - як справжній краєзнавчий батл. 24 дитини одночасно у 13 бібліотеках (Токарівській, Надеждівській, Новотягинській, Олександрівській, Дніпровській, Томинобалківській, районній дитячій, Понятівській, Киселівській, Кізомиській, Розливнянській, ш/б Білозерської ЗОШ I-III ступенів №2 ім. Б. Хмельницького та Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського) відповідали на онлайн-тести.  Учні у категорії "4-5 класи" відповідали на питання вікторини "Рослинний і тваринний світ Херсонщини". Учні у категорії "6-7 класи"  - згадували пам'ятники, пам'ятні місця, топоніміку рідного краю та історію козацтва на Херсонщині. Учні у категорії "8-9 класи" - відповідали на тести по темі "Літературний круїз (письменники Херсонщини)", "Етнічний калейдоскоп Херсонщини" та "Мистецька палітра Херсонщини".
 
Як зауважили учасники районного турніру, питання були складними, але це не зашкодило визначити переможців. Ними стали:

"4-5 класи":
I місце - Міхальчан Ксенія, 5 клас, Новотягинська с/б.
II місце - Батов Артем, 5 клас, ш/б Білозерської ЗОШ I-III ступенів №2.
                Бочарова Кіра, 5 клас, Дніпровська с/б.
III місце - Мендель Вікторія, 5 клас, Олександрівська с/б.

"6-7 класи":
 I місце - Кравчук Роман, 7 клас, Білозерська РДБ.
II місце - Ковальчук Тамара, 6 клас, Дніпровська с/б.
                Коблевська Алла, 7 клас, Томинобалківська с/б.
                Певніва Вікторія, 7 клас, Понятівська с/б.
III місце- Поліщук Ірина, 6 клас, Токарівська с/б.

"8-9 клас":
 I місце - Сокал Юлія, 8 клас, Олександрівська с/б.
II місце- Верисоча Діана, 8 клас, Дніпровська с/б.
III місце - Бандурист Ілона, 8 клас, Кізомиська с/б.

Немає коментарів:

Дописати коментар