Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 20 травня 2019 р.

Сходження на Книжковий Олімп.



 
Нещодавно у Білозерській РДБ учні 3-А класу Білозерського закладу початкової освіти – наукового ліцею ім. О.Я. Печерського стали учасниками пізнавального заходу - «Сходження на Книжковий Олімп». Школярам  у інтерактивній формі представили виставку сучасної дитячої літератури «Книжковий Олімп». Читачі не тільки ознайомились, але й самі «розповідали» про книжки Б. Жолдака  «Капосні капці», Мальчиної О. «Чудеса повсякденного життя», Павленко М. «Чи шкідливо ходити по покрівлям гаражів», Гуменюк Н. «Зустріч на босому мосту», Даренської Л. «Бабусин букет, або або квіткові казки для Ганнусі», Лебедєвої К. «Птаха Корабель», Кукліна В. «Місячний дракон», Зієдоніса І. «Кольорові казки» та інші.  Подолання «книжкових вершин» ускладнилось «знайомством» з «Казковим кошиком» та вікторинами «Відгадай казку», «Чи пам’ятаєте ви слова казкових героїв» і грою «Герой шукає книгу».






Незабутні враження на читачів справив і виступ волонтерської бригади Білозерської РДБ – «Невгамовні». Дівчатка знову представили бібліотечний арт-майданчик «Пеппі Довгапанчоха і компані». Пеппі разом з подругами провела для школярів пізнавальну конкурсно-ігрову програму, насичену літературними вікторинами та іграми.




А ще були бесіди та вікторини на визначення «Кращого книголюба». І врешті-решт, діти «дібрались» до омріяного книжкового Олімпа.
Також дітям нагадали про такі особливі дати, як День Матері, День вишиванки, День Європи.

Немає коментарів:

Дописати коментар