Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

неділю, 15 березня 2015 р.

Найкращий читач – 2015!


DSC01337 
DSC01428

 
100_1171
В рамках обласної акції «Велика книга читацьких рекордів» у Білозерській РДБ 11 березня пройшов районний конкурс дитячого читання «Найкращий читач району -2015».
У РДБ зібрались кращі читачі Білозерщини. Тож за звання «Найкращого читача району - 2015» змагались 6-8- класники з 16 бібліотек району: шкільні бібліотеки Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського, Білозерської ЗОШ I-III ступенів №2 ім. Б. Хмельницького, Білозерської ЗОШ I-III ступенів №3, селищної бібліотеки, Киселівської с/б, Радянської с/б, Розливнянської с/б, Кизомиської с/б, Велетенської с/б, Олександрівської с/б, Білозерської РДБ та інші.
     Всі, без винятку, школярі дуже талановиті і творчі. Приймають участь і у інших районних, обласних та всеукраїнських конкурсах: "Таврійський барвограй", "Космічні фантазії", "Світ очима дітей", "Щасливе дитинство", "З Україною в серці" та інші.
DSC01347 
 
DSC01351
На розгляд журі учасники подали «Читацькі формуляри», завдяки яким оцінювались кількість та жанрова різноманітність прочитаних книг. Не менш цікавими були і відгуки наших читачів на прочитані книжечки із серії «Сучасна українська дитяча проза». Та найбільше вражень усі отримали від презентацій- рекомендацій улюблених книжечок: Н. Сняданко "Країна поламаних іграшок та інші подорожі", С. Поваляєвої "Вррум-чарівник", З. Мензатюк "Як я руйнувала імперію", С. Процюк "Марійка і Костик", М. Павленко "Півтора бажання", О. Макарова "Монети з дідусевої скриньки", Л. Пономаренко "Гер переможений", О. Ільченко "Медгоспіталь" та інші.
DSC01355 
 
DSC01356 
 
DSC01380 
 
DSC01386

    Але, мабуть, найскладнішим випробовуванням стали «Тести з української та світової літератури», які включали питання зі шкільної програми, «Літературного краєзнавства» та теми «Світовий дитячий бестселер».
DSC01350
А от і перші рекорди «Великої книги читацьких рекордів»:
DSC01393
-          Книжку Зірки Мензатюк «Як я руйнувала імперію» представляли двоє учасників: Колібабчук Софія, 6 клас та Ушенко Надія, 7 клас
-          Найкраще з тестами впоралася Павлюк Дарина, 7 клас (11 балів з 15)
-          Найкращі відгуки у Маляки Анастасії, 6 клас та Ушенко Надії, 7 клас
-          Найбільше книжок у «Читацькому формулярі» у Мельник Анастасії, 6 клас - 83
-          Найкраща презентація у Щербини Ельвіри, 6 клас
-          Найхаризматичніший учасник – Шапошніков Владислав, 6 клас
До речі, презентації у школярів були дуже різноманітні та різнопланові: електронні, прозові виступи, інсценізація (міні-вистави). Тож дітки мали можливість розкрити усі свої таланти.
DSC01405
Тож за результатами усіх конкурсів переможцями стали:
DSC01425Щербина Ельвіра (Білозерська багатопрофільна гімназія ім.. О.Я. Печерського), 6 клас – 33 бали
Ушенко Надія (Білозерська РДБ), 7 клас – 36, 5 бали
Дубина Анастасія (Білозерська РДБ), 8 клас – 34,5 бали

Відмічені також були найактивніші учасники та школярі, які посіли II та III місця у віковій категорії 6 та 7 клас.
DSC01412 
 
DSC01415

Ми вітаємо дівчаток з перемогою і бажаємо їм подальших успіхів у обласних змаганнях!

Немає коментарів:

Дописати коментар