Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 26 березня 2015 р.

Через книгу до дитячих сердець!


  Тиждень дитячого читання проходить у районній дитячій бібліотеці під гаслом  "Через книгу до дитячих сердець!" Дітки з задоволенням ознайомлюються з різноплановими та оригінальними книжковими виставками та виставками дитячої творчості "Книжковий вернісаж", "Час натхнення, творчості пора", "Малюю казку" тощо.
    Всі читачі, які відвідали бібліотеку в День літературного розмаїття, стали учасниками цікавого літературного калейдоскопу "Казкова країна забав і розваг".
    Насичено пройшов День творчості. Наші читачі стали учасниками конкурсу дитячих малюнків та поробок "Юні ілюстратори книг". Працює виставка творчих робіт "Веселкові барви дитячих фантазій".
   Цікаво пройшов День поезії, під час якого відбулись літературні читання "Вірші твоєї душі", майстер-клас зі словотвору "Я - поет".
    Надалі наших читачів чекає театралізоване шоу "Парад казкових героїв", який відбудеться 1 квітня і приурочений до 210-річчя від д.н.(02.04) датського письменника та казкаря Г.К. Андерсена.

Немає коментарів:

Дописати коментар