Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 25 травня 2015 р.

Граємось з казкою.


       Нещодавно у районній дитячій бібліотеці волонтери презентували оригінальну виставку-театр "Граємось з казкою". Тетяна Кравченко розповідала відвідувачам бібліотеки про чудові казки для малят "Троє поросят", "Маша і ведмідь", "Колобок", "Рукавичка", "Золотий ключик", віршовану казку "Десять бджілок" та інші. А представлені були  казочки у дуже цікавій формі - це і "справжні" лялькові герої, і створені з паперу, і чудовіий будиночок для трьох поросят, і рукавичка, і золотий ключик, і створені власноруч Колобок, Зайчик, Лисичка, Ведмедик та інші казкові герої.

   Тож наші читачі мають можливість не тільки ознайомитись з виставкою, але й прийняти активну участь у підготовці до лялькової вистави з улюбленими казковими героями.

     Та найбільше усі захопились відгадуванням казкового кросворду разом з "героями".

   А ще діткам сподобалось у образі, наприклад,"Ведмедика", чи то "Маші", читати улюблені казки. А згодом розповідати про все своїм молодшим сестричкам і братикам. Тож виставка усім сподобалась, а дітки побували у "справжньому" театрі, ну, майже.

  

Немає коментарів:

Дописати коментар