Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 24 червня 2021 р.

Літо у бібліотеці.

 

    І хоч на подвір'ї літня спека, Білозерська бібліотека для дітей завжди радо зустрічає своїх користувачів. Для кожного відвідувача ми пропонуємо цікаву і пізнавальну художню літературу, енциклопедичні видання;  ігри різного тематичного напрямку; корисні і пізнавальні книжкові виставки "Що читати влітку", "Світ книжкового розмаїття", "За сторінками великої книги", "Скарбниця знань", "Читаємо всією сім'єю" та інші. Адже до нас приходять не тільки школярі, але й дітки з родинами: з мамою, татом, бабусею, дідусем.


       Тож дозвілля у бібліотеці, як завжди, дуже корисне і пізнавальне. І хоч діти на канікулах, та постійно відвідують бібліотеку, щоб краще підготуватись до школи на наступний навчальний рік.





    Долучилися найактивніші читачі і до "Ігор патріотів Херсонщини". А ми з задоволенням презентували краєзнавчу новинку - гру - екомандрівку Херсонщиною "Зелений експрес". Тепер протягом літа усі учасники збиратимуть БІВи - бібліотечну інтелектуальну валюту, за якими ми і визначимо переможців.
     Тож бажаємо усім нашим читачам саме влітку прочитати найбільше цікавих книжок, і на відмінно спавитись з "Програмою літніх читань".


Немає коментарів:

Дописати коментар