Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Відкритий урок читання - 2015!

                                                                         
1 жовтня в рамках відкритого уроку читання «Мій рідний край – то найцінніший скарб!», який мав краєзнавчий напрямок, -  у районній дитячій бібліотеці відбулась зустріч з Ольгою Василівною Журавленко, спеціалістом по охороні пам’яток історії та культури. Ольга Василівна дуже сподобалась учасникам районного турніру "Ігри патріотів Херсонщини" як справжній фахівець у своїй справі – журі та автор конкурсної програми для роботи секції «Історична» і ми вирішили запросити її на відкритий урок читання. Розповідь фахівця про визначні та пам’ятні місця Білозерщини настільки сподобалась діткам, що найактивніші учасники заходу вирішили долучитись до пошукової краєзнавчої експедиції, мета якої - зібрати цінну інформацію та матеріали для створення «Краєзнавчих бібліофайлів». А стануть ці краєзнавчі доробки у нагоді для наших читачів, майбутніх учасників обласного квесту "В долонях степу і Дніпра". А ще юні пошуковці мали можливість ознайомитись з книжково-ілюстративною виставкою, складовою якої є наступні підрозділи: «Пам’ятні місця Білозерки», «Шляхами козацької слави», «Перлини рідного краю», «Пам’ятники історії та культури».




Немає коментарів:

Дописати коментар