Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 19 жовтня 2015 р.

Зі святом, Білозерка!



16 жовтня на центральній площі Білозерки відбулось святкування 235-річчя від дня заснування нашого селища. Білозерська районна дитяча бібліотека ім. В. Стуса долучилась до організації конкурсно-розважальної програми для дітей. А допомагали бібліотекарям проводити різноманітні ігри та конкурси незмінні помічники – волонтери, як от, наприклад, 8-класниця Надійка Ушенко. Розпочала Надія конкурсно-розважальний бібліомікс ерудит-мандрами в історію рідного краю «Що я знаю про своє місто!». Дітки та їхні батьки згадали, що Білозерка була заснована у 1780 році як маєток генерал-поручика Івана Абрамовича Ганнібала, і колись називалась Іванівкою на честь свого засновника. Але основна версія походження назви селища – від Білого озера, біля якого і знаходиться Білозерка. Розповіла Надійка і про видатних краян, і про чудові краєвиди ріднокраю. Далі усім хто завітав на свято бібліотека запропонувала прийняти участь у цікавих бібліоіграх «Книжковий аукціон», «Загадка-відгадка», «Склади слово», «Так чи Ні», конкурсах «Вгадай казкових героїв», «Збери казкові пазли», «Мандрівка книжковим лабіринтом» тощо. Та, мабуть, найбільше усім запам’ятався конкурс «Що ти знаєш про тварин?». Особливо, коли діткам потрібно було вгадати водоплавного птаха, назва якого співпадає з іменем видатного письменника. Звичайно ж, це ГОГОЛЬ. Але версії були кумедні. Сподобався дітлахам і конкурс малюнків крейдою на площі. Малювали… квіти, казкових героїв, тварин… І головне, що всі учасники ігор отримали солодкі призи, які надав селищний голова Олександр Володимирович Царюченко.
 
 


Згодом відбувся концерт талановитого білозерчанина, переможця вокального шоу «X-Фактор» Віктора Романченка. Також всіх вразило вогняне шоу та молодіжна дискотека. Тож свято вдалося. Це був справжній День селища, який запам’ятається надовго!

Немає коментарів:

Дописати коментар