Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Обласний турнір ігор патріотів.

  
19 листопада у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» ХОР відбувся обласний тур інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини», організаторами якого є Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки. Змагання серед юних читачів-краєзнавців проходили у молодшій, середній та старшій віковій категорії. Приємною новиною стало призове місце  нашої найменшої учасниці Вишніцької Вікторії, учениці 5 класу Олександрівської ЗОШ I-III ступенів. Дівчинка виявила достатній рівень знань про рідний край і зайняла II місце. Таких результатів Вікторія досягла під керівництвом свого наставника-бібліотекаря, завідувача Олександрівської с/б Пекалюк С.І. Ми вітаємо з перемогою Вікторію і Світлану Іванівну.
 
За підсумками професійного конкурсу на краще проведення районного етапу обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини» одним з переможців визнано Білозерську районну дитячу бібліотеку ім. В. Стуса. У подарунок бібліотека отримала Сертифікат на придбання добірки цікавої дитячої літератури. 
У цей же день учасники турніру побували на краєзнавчій пізнавальній екскурсії по м. Херсону. А бібліотечні працівники прийняли участь у  круглому столі «Національно-патріотичне виховання дітей і підлітків: виклики часу» й тренінгах з освоєння медіа інструментів в роботі з дітьми та плануванню роботи дитячої бібліотеки на 2016 рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар