Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

суботу, 26 березня 2016 р.

Тиждень дитячого читання – 2016!



Районна дитяча бібліотека під час Тижня дитячого читання гостинно зустрічала  найактивніших читачів, пропонуючи діткам цікаві і пізнавальні заходи, які мають на меті популяризацію творів з української та зарубіжної літератури, творів із серії «Сучасна українська дитяча проза», розвивають творчі таланти юних читачів, навчають правилам поводження з книгою, вільному спілкуванню з журналом та книгою.
Чудово пройшов «День поезії» - дітки з задоволенням читали вірші та поезії улюблених авторів під час презентації виставки «Поетичний зорепад білозерчан».
 
Школярі були у захваті і від «Дня казкового». Найбільше усім запам’яталась книжкова виставка «Казка в гості завітала» та літературний конкурс «Казковими стежками».

Незабутнім став і «День героя книги». Дітки були у захваті від презентації романа-казки Д.М. Баррі «Пітер Пен». Адже нова книжечка, яку бібліотека виграла у конкурсі, виготовлена у «форматі З-D» - тобто має об’ємні ілюстрації та ще й з музичним супроводом.

Незабутні враження залишила і «Мандрівка книжковим містом», під час якої усі відвідувачі почули цікаву розповідь про те - «Як з’явилась бібліотека», ознайомились з виставкою «Книга – мій друг і порадник» і разом визначили книги-переможниці у номінації «Моя перша книжка».
 
На наступному тижні усіх наших читачів чекає «День здоров’я», зустріч з «Мешканцями країни Вітамінія» та «Медіа-день», а саме, електронні ігри: «Зелене диво Херсонщини» (4-5 класи), «Херсонські ерудит-мандри» (6-7 класи), «Літературний круїз» (8-9 класи).

Немає коментарів:

Дописати коментар