Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 6 квітня 2016 р.

Нові книжечки у бібліотеці.

   

     Нещодавно Білозерська районна дитяча бібліотека отримала нові та цікаві книжечки з ХОУНБ ім. Гончара. До уваги наших читачів пропонуються книжкові виставки "Для вас, малюки, нові книжечки" у молодшому відділі та "Знайомтесь! Нові книги" у середньому та старшому відділі. Дітки з задоволенням переглядають та перечитують "Казки лірника Сашка", історичні оповідання В. Рутківського "Джури і підводний човен", "Сині води", дитячі енциклопедії "Загадки історії", "Міфологія", Енциклопедію мистецтва, твори Л. Воронини "Таємне Товариство Брехунів", "Таємне Товариство Боягузів", "Азбуку природи". Малечі до вподоби стали книжечки Ю, Ференцової "Рахівничка для малят", К. Дронової "Сузір'я казок та розповідей", О. Орлової "Подорож до країни Мурвіль", Р. Росіцького "Киця-мандрівниця зі старого двору", З. Мензатюк "Катрусині скарби", "Мальована історія незалежної України" братів Капранових та інші.
 
     З особливою увагою наші читачі ознайомлюються з книгою А.І. Лукашевича "Наш захисник. Ми хочемо жити в мирі". Дане ілюстроване дитяче видання присвячене захисникам української  землі - активним учасникам АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар