Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

неділю, 5 червня 2016 р.

Літо. Канікули. Книга.



   З 2 червня районна дитяча бібліотека приймає у своїх стінах діток з пришкільних оздоровчих таборів. У ці дні стартувала й програма "Літні читання" та "Канікули з книгою".
   Вже близько 100 школярів - учнів 2-9 класів білозерських шкіл стали учасниками цікавих і пізнавальних  заходів, які бібліотека пропонує на канікулах. Цікаво і насичено пройшов День відкритих дверей "Ми діти твої, Україно!", приурочений до початку літніх оздоровчих таборів. Молодші школярі з Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського згадали і переглянули улюблені книжечки, відповідали на питання казкових вікторин, гралися у літературні ігри, рухливі ігри... і за кожну вірну відповідь обов'яково отримували призи - закладочки до книжечок. Учні середнього шкільного віку з Білозерської ЗОШ I-III ступенів №3 завітали до Мультсалону та стали учасниками інтерактивної гри "Вгадай літературного героя".
    Тож ми завжди раді нашими відвідувачам і читачам."Літні читання" тільки-но почались.











Немає коментарів:

Дописати коментар