Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

вівторок, 7 червня 2016 р.

Розпочались канікули - нам сумувати ніколи!





    Сьогодні до нас завітали учні 6-9 класів з пришкільного оздоровчого табору Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського. Бібліотекарі разом з волонтерами ознайомили дітей з новою літературою, а також літературою, рекомендованою до читання школярам середнього та старшого шкільного віку. Запросили усіх бажаючих до участі у грі "50-зірковий Ігроленд". Долучились дітки і до участі у народознавчій грі "Українські народні традиції і свята". Школярам необхідно було розмістити у хронологічному порядку, тобто назвати дати таких українських народних свят, як Великдень, Покрова, Зелені свята, Різдво, Івана Купала, Водохреща і також розповісти про них.
     Прийняли дітки участь і у природознавчому конкурсі "Екологічне лото", який проводився в рамках екологічної акції "Знати й любити, щоб зберегти", і у конкурсі знавців літератури, і у "Мовознавчому марафоні".
      Тож дозвілля дітей у бібліотеці  завжди проходить у цікавій і пізнавальній формі.



Немає коментарів:

Дописати коментар