Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 8 червня 2016 р.

Працюємо над картою Білозерки.


   Білозерські школярі - учасники обласного проекту "Профіквест" продовжують свою роботу по вивченню рідного краю, визначенню туристично-привабливих об'єктів дослідження, складання туристично-екскурсійних маршрутів по Білозерці та створенню карти рідного селища. Для пояснення змісту роботи на дану тематику було запрошено спеціаліста-"картографа" Кудлая В.С. Валерій Степанович має досвід створення карти Білозерського району у програмі Google, і пообіцяв допомогти створити таку ж і діткам. Для цього Валерій Степанович запропонував школярам визначити цікаві об'єкти, які будуть нанесені на карту Білозерки і вже на маршруті їх відвідати і нанести на карту. Тож роботи у діток дуже багато. Адже туристичних цікавинок у Білозерці вистачає. Це і пам'ятка природи місцевого значення - білозерські джерела; і пам'ятний знак, встановлений на честь С.Ф. Бондарчука, який народився у Білозерці; і перлина краю - Біле озеро, на честь якого названо наше селище; і Алея Слави та інші пам'ятники; і церква Іоанна Предтечі; і Білозерський районний музей ім. Д. Багалія; і Білозерське лісництво та інші об'єкти природного й історичного значення.
   Дітки дуже захопилися цією роботою і зразу ж вирушили на маршрут з одним з кураторів команди вчителем географії Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського Царюченко Н.В.










Немає коментарів:

Дописати коментар