Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 10 серпня 2016 р.

Калейдоскоп веселих бібліозатій.



Бібліотечне літо у розпалі. Наші читачі кожного дня проводять у бібліотеці цікаве і змістовне дозвілля. Адже ми пропонуємо діткам різноманітні програми, заходи: День веселих затій, День книги, мультсалон, години творчості, голосні читання, літературні, інтелектуальні ігри тощо. 

"Мультліто - 2016" - "Мандруємо з героями улюблених мультиків"


   А ще дітки з задоволенням ознайомлюються з новими іграми, які приходять разом з новою дитячою періодикою. Так, нещодавно, наші волонтерки Аліна Жосан та Пухарєва Катя ознайомились і "випробували" новий комплект ігор "Зрозумій мене", який надійшов з журналом для школярів "Клякса". Такі ігри допомагають соціалізуватися, навчитися коротко і швидко висловлювати свої думки і розуміти інших. Гра розвиває комунікаційні та творчі здібності, асоціативне мислення, лідерський і командний дух. 


  А ще, наші читачі - талановиті і творчі діти, пишуть поетичні і прозові твори,  придумують казки, малюють за мотивами творчості улюблених авторів і представляють свої творчі здобутки на виставці "Перші кроки по сходинках творчості", як от, наприклад, 9-річна Гончар Валерія. Дівчинка вже "нафантазувала" цікаву і незвичайну казку про пригоди маленьких мишеняток Мікі і Міні


 

Продовжується і програма "Літні читання". 

Немає коментарів:

Дописати коментар