Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 31 серпня 2016 р.

Письменник-ювіляр Іван Франко.

Іван Франко
(1856-1916)

"На дні моїх споминів і досі горить той маленький, але міцний вогонь...
Це вогонь у кузні мойого батька. І мені здається, що запас його я взяв дитиною
в свою душу на далеку мандрівку життя",
— писав той, хто висвітив цим вогнем найтемніші куточки життя народу, змалював їх перед цілим світом. Крім того, він збагатив своєю працею багато галузей європейської науки.


    До 160-річчя від дня народження українського поета, прозаїка, публіциста І.Я. Франка у районній дитячій бібіотеці оформлено тематичну виставку "Творча спадщина Івана Франка". На виставці представлено творчі здобутки видатного письменника-ювіляра. А наші читачі мають можливість ознайомитись з творчістю поета та прочитати його твори у бібліотеці. 
   Останній тиждень дуже активний - адже дітки долучились до бібліотечної акції "Я читаю твори Франка".
   Маленьким читачам найбільше до вподоби збірка казок Івана Франка "Коли ще звірі говорили": "Осел і Лев", "Старе добро забувається", "Лисичка і Журавель", "Лисичка і Рак", "Лис і Дрозд", "Заєць і Їжак", "Королик і Медвідь", "Заєць і Медвідь", "Ворона і Гадюка", "Три міхи хитрощів", "Вовк, Лисиця і Осел", "Мурко й Бурко", "Лисичка кума", "Фарбований Лис" та інші.




Немає коментарів:

Дописати коментар