Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 22 серпня 2016 р.

Моя країна - Україна!

Україна – країна, де найбільше люблять волю, країна гарячої любові до народу, довгої вікової героїчної боротьби за волю. Шлях України позначений високими степовими могилами, руїнами та прекрасними місцями.
Україна сьогодні – незалежна держава, частина Європи, величезна територія з величезним населенням. 
 До Дня незалежності України у районній дитячій бібліотеці здійснили віртуальну мандрівку "Наймиліша, найгарніша в світі Україна!". Відвідувачі мали можливість згадати державні і народні символи України, українські пісні, видатних українців, а, саме: Тарас Шевченко, Леся Українка, Богдан Хмельницький, Богдан Ступка та інші. Захопливою була і мандрівка по відомих місцях України, а саме: Золоті ворота у Києві, Cобор святої Софії, Успенський собор Києво-Печерської Лаври, пам'ятник засновниками Києва (1982), Хрещатик. Майдан Незалежності та інші.

Не оминають нашої пам’яті величні походи князів за часів Київської Русі, набіги на татар козаків під супроводом гетьманів, бунти під проводом Олекси Довбуша та Максима Залізняка. Адже це наша історія.
 
   Цікавою є і книжково-ілюстративна виставка "Україна - єдина країна", приурочена до Дня Незалежності України. Читачі мають можливість ознайомитись з матеріалами про історію становлення незалежності в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар