Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

вівторок, 26 вересня 2017 р.

Відзначено дитячу бібліотеку.

  Нещодавно у районній бібліотеці пройшов семінар, на який були запрошені бібліотекарі сільських бібліотек Білозерського району. Розкривались найрізноманітніші аспекти роботи бібліотек у 2017 році. Одним з питань був аналіз участі дітей-читачів у районних, обласних та Всеукраїнських конкурсах, фестивалях та проектах. Найактивнішими за підсумками роботи, зокрема, з дітьми стали Дніпровська с/б, Олександрівська с/б, Інгулецька с/б, Токарівська с/б, Понятівська с/б, Новотягинська с/б, Кізомиська с/б.  А це -  участь у IV Всеукраїнському конкурсі есе "Я - європеєць"; Обласному фестивалі виконавської майстерності "Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви"; Районний та Обласний конкурси дитячого читання "Найкращий читач - 2017"; Обласна літературно-краєзнавча акція "Легенди Херсонщини"; Інноваційний проект для учнівської молоді "Обласний профіквест "В долонях степу і Дніпра"; IV Відкритий дитячий літературний конкурс фантастики і фентезі "Фантфест"; Всеукраїнський дитячий конкурс "У пошуках літературних талантів - 2017"; Обласний конкурс на кращий правовий захід "Правові орієнтири"; Обласний конкурс інтернет-проектів бібліотек, що обслуговують дітей; Всеукраїнський дитячий літературний конкурс "Творчі канікули". Наразі, якраз чекаємо підведення підсумків конкурсу "Творчі канікули". Бібліотекарі - в очікуванні!



   Відзначено подякою і колектив працівників Білозерської районної бібліотеки для дітей ім. Василя Стуса - за творчу діяльність з дитячим населенням району та селища, організацію та проведення районних заходів, участь в обласних та Всеукраїнських конкурсах та з нагоди святкування Всеукраїнського Дня бібліотек.


Немає коментарів:

Дописати коментар