Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

середу, 27 вересня 2017 р.

Туристичні скарби нашого краю.

  26 вересня у районній дитячій бібліотеці найактивніші читачі, учні 6-8 класів, стали учасниками краєзнавчого марафону «Туристичні скарби нашого краю», приуроченого до Всесвітнього дня туризму, який відзначається 27 вересня.  
   Бібліотекарі запропонували дітям ознайомитись із справжнім туристичним маршрутом "Мандрівка Білозеркою", який розроблено в рамках інноваційного проекту для учнівської молоді "Обласний профіквест "В долонях степу і Дніпра" білозерською командою "Розумники".
   Учасники заходу "мандрували" рідним краєм, ознайомлюючись з видатними особистосями та найцікавішими пам'ятними місцями Білозерки. Сподобалась школярам і відеоекскурсія "Білозерщина історична", в основі якої - інформація про історичні пам'ятки національного значення, які знаходяться у Білозерському районі: урочище "Глибока Пристань" у с. Софіївка, "Золотий Мис" - у с. Широка Балка, "Скелька" - у с. Олександрівка, Білозерське городище - у с. Дніпровське. Також усіх діток ознайомили з дуже корисною і вкрай необхідною краєзнавчою літературою, насиченою інформацією про Херсон, Херсонщину та Білозерський район.
  Дуже сподобалась діткам і база відпочинку "Дельта Дніпра", яка знаходиться у с. Дніпровське. 
  Тож захід виявився дуже цікавим і пізнавальним. Виховуємо майбутніх туристів!










Немає коментарів:

Дописати коментар