Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

вівторок, 5 червня 2018 р.

«Ks VolonterFest – 2018»!





1 червня, у Міжнародний День захисту дітей, відбувся обласний фестиваль бібліотечних волонтерських бригад «Ks VolonterFest – 2018», організований Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки. У підсумковому заході першого року реалізації довгострокової обласної бібліотечної акції «Мрій! Читай! Досягай!» (2018-2022 роки) взяла участь і волонтерська бригада Білозерської районної дитячої бібліотеки у складі учнів 6-8 класів Білозерського закладу початкової освіти – наукового ліцею ім. О.Я. Печерського, а саме: Коржук Софія, Маляренко Надія, Вороніч Євгенія, Мізера Дар’я, Гомелюк Ольга.
Дівчатка представляли роботу дитячої бібліотеки по розгортанню акції на Білозерщині та популяризації дитячого читання серед білозерських дошкільнят і молодших школярів. Дуже гарно і артистично наші читачки розповідали про те, як вони допомагають малятам читати книжки, ходять у дитячі садочки, показують лялькові та театральні вистави, пишуть рекомендаційні списки, знімають відеоролики про цікаві книжки,   проводять різноманітні конкурси, вікторини, ігри тощо.

За успішний виступ і змістовну роботу в обласній бібліотечній акції на підтримку дитячого читання волонтерська бригада Білозерської районної дитячої бібліотеки ім. В. Стуса була нагороджена Дипломом лауреата  обласного фестивалю «Ks VolonterFest – 2018. Мрій! Читай! Досягай!» (за підписом Директора Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської облдержадміністрації С.В. Думинської та Директора Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської облдержадміністрації Є.А. Криницького) та сертифікатом на отримання подарункової добірки книг для дітей сучасних письменників України.
Подякою за успіхи у розгортанні обласної бібліотечної акції «Мрій! Читай! Досягай!», забезпечення активної роботи бібліотечної волонтерської бригади та змістовну діяльність щодо організації дитячого читання було нагороджено і керівника волонтерської бригади.
А ще, у цей сонячний день, юні волонтери прийняли участь у розважально-пізнавальних заходах, організованих ХОБД ім. Д. Чайки.
До Білозерки діти повернулися, сповнені гарних вражень і ідей.

Немає коментарів:

Дописати коментар