Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

вівторок, 15 червня 2021 р.

Конкурс дитячої творчості.

 

    Діти Білозерської громади активно приймають участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості "Незалежна і єдина - моя Україна!", приуроченому до 30-річчя незалежності України. Найактивніші читачі Миролюбівської с/б, Правдинської с/б, Білозерської ДБ подали на конкурс дивовижні роботи у категоріях: "аплікація", "вишивка", "малюнок".

      Чудове панно "Берегиня" створила 9-класниця Миролюбівської ЗОШ Шевченко Анастасія. Колоритне панно "Без верби і калини нема України" стало колективною роботою Кураша Кирила (7 клас) та Ражабової Асії (2 клас) - читачів Миролюбівської с/б.  А от аплікація з природного матеріалу "Символи моєї Батьківщини" - це авторство 10-річного Миколи Добровольського з с. Правдине. 6-річна Ксенія Василенко з Миролюбівки створила найгостинніший український символ - панно "Хліб-сіль". Малюнки також несуть українську автентичність...





     При створенні такої краси, зокрема аплікацій, юні читачі використовували різноманітний природний матеріал, пластилін, фарби тощо.
     Усі, без винятку, представлені роботи чудові, і визнані найкращими на районному етапі, і 16 червня 2021 року відправляться до ХОБД ім. Дніпрової Чайки для участі у обласному турі. А ми побажаємо нашим учасникам подальшого натхнення та успіхів.

Немає коментарів:

Дописати коментар