Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 11 червня 2021 р.

Найкращий читач бібліотеки - 2021!

 



    Матвєєв Ян, - учень 7-Б класу Білозерського ЗПЗСО №1 ім. О.Я. Печерського, і у 2021 році підтвердив звання "Найкращий читач бібліотеки" та став "Лідером читання" Білозерської дитячої бібліотеки ім. В. Стуса. 

      За період з 13 липня 2020 року  по 11 червня 2021 року хлопчик прочитав у дитячій бібліотеці дуже велику кількість книжок - понад 60. Лідеру читання до вподоби твори таких сучасних українських та зарубіжних дитячих авторів, як: "Як приручити дракона" К. Ковела, "Тім Талер, або проданий сміх" Д. Крюса, "Джури і підводний човен" В. Рутківського, "Книга Проклять. Книга Бажань" К. Костика, "Король Даркнету" О. Рижко, "Як уполювати Чупакабру. Справа №3" О. Есаулова, "Як стати піратом" К. Ковела, "Кігтик Ковбаско" С. Гридіна, "Кеннінгова колекція О. Есаулова", "Флорентіна" Д. Крюса та ін. Зокрема, саме ці книжечки Ян описав у "Читацькому Щоденнику", як найулюбленіші.

      За твором К. Ковела "Як стати піратом" наш незмінний "Лідер читання" створив цікавий і оригінальний кросворд, де зустрічаються питання про морського розбійника, вогнедишну тварину, приховані коштовності тощо.

         А от до вашої уваги думки і почуття Матвєєва Яна, викликані прочитаним за книгою С. Гридіна "Кігтик Ковбаско": "Мене дуже заспокоює ця книга. В ній показано, наскільки важливі дружба та довіра. Я зрозумів, наскільки ці моральні цінності важливі в нашому житті".

           Наразі, читач і волонтер Білозерської ДБ активно рекламує і популяризує дитячі книжечки для молодших школярів за програмою "Що читати влітку", "Канікули з книгою".




Немає коментарів:

Дописати коментар