Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

вівторок, 6 травня 2014 р.

Пам'ять вічно жива!


До Дня Перемоги у Білозерській районній дитячій бібліотеці до уваги читачів пропонується розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Війни священної сторінки навіки в пам’яті людській». Бібліотекар старшого відділу  Лук'янова Л. В. ознайомлює школярів з матеріалами про буремні воєнні роки та щасливі хвилини Перемоги нашого народу у Великій Вітчизняній війні.

Не менш цікавими є і розповіді про події під час Великої Вітчизняної війни, які згадуються у художніх фільмах «Доля людини», «Молода гвардія», «Сімнадцять миттєвостей весни», «Ати-бати, йшли солдати» та інших.
Подобається дітям відгадувати і кросворд «Перемога», де дітки  відповідають на питання про бойові відзнаки та заслуги, згадують міста-герої України,  героїв-визволителів Білозерщини, відгадують пісні на воєнну тематику тощо.

Переглядаючи і вивчаючи воєнні сторінки історії нашої держави, згадуючи про своїх бабусь і дідусів – учасників бойових дій та ветеранів Великої Вітчизняної війни, підростаюче покоління вчиться мужності, стійкості, любові до своєї Батьківщини. 

Немає коментарів:

Дописати коментар