Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

суботу, 20 червня 2015 р.

У книжок немає канікул.


В період літніх канікул діти не просто відпочивають і розважаються, а ще й розширюють свій світогляд. Приходять до дитячої бібліотеки і читають по шкільній програмі та за власними інтересами та вподобаннями. На допомогу їм в бібліотеці оформлена книжкова виставка «Що читати влітку?».
Діти пишуть відгуки на прочитані книги, малюють до них малюнки. Для них діє постійна виставка «Час натхнення, творчості пора. На ній представлені поробки, малюнки, вироби з пластиліну тощо. Виставка періодично оновлюється. Діти використовують такі періодичні видання, як «Жасмин», «Веселі ідейки», «Веселі саморобки», «Яблунька», «Маленький розумник», «Веселий саморобкін», «Умійко».
Під час літніх читань дітки приходять до бібліотеки з батьками. Для них оформлена постійно діюча книжкова виставка-порада «Читаємо разом з дітьми», де представлені художні твори, які можна читати з усією родиною. Також є багато порад для батьків у вихованні дітей. Великим попитом користуються такі періодичні видання, як журнал «Зростаймо разом», газети «Діточки-квіточки, матуся, бабуся», «Для мами і тата», «Колосочок» та ще багато журналів, таких як «Ангеляткова наука», «Ангелятко», «Веселі картинки», «Пізнайко», «Маленьке сонечко», «Маленька фея», газета «ВДІ». Ці періодичні видання з захопленням читають як діти так і батьки.
Влітку книзі приділяється дуже велика увага. Читання юних читачів не припиняються.
Запрошуємо всіх бажаючих до нашої бібліотеки.
no title
no title
DSC02316.JPGDSC02318.JPG

DSC02305.JPGDSC02309.JPG
DSC02319.JPGDSC02290.JPG


DSC02291.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар