Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

вівторок, 9 червня 2015 р.

День БібліоЦікавинок!!!




     Червень лише почався, а у бібліотеці життя вирує і кипить. Дитяча бібліотека перетворилась на Центр дозвілля, де кожного дня пропонують цікаві, насичені та змістовні заходи. Таким видався і ДЕНЬ БІБЛІОЦІКАВИНОК. Дітки з задоволенням приймали участь у різноманітних конкурсах, іграх, вікторинах. Та найбільше усіх вразила гра "Пошук бібліотечних скарбів", під час якої всі стали учасниками конкурсів "Загадковий вернісаж", "Вгадай казкового героя", "Юний інтелектуал", літературної гри "Казкове асорті" й таке інше.

   Дітки з задоволенням поринали у світ казкових героїв, уявляючи себе Лисичкою, Зайчиком, Вовком, Ведмедиком, Червоною Шапочкою, Попелюшкою, Дюймовочкою, Білосніжкою...








       


   Не менш цікавою була і гра "Казкове асорті", під час якої дітлахи вірно розподіляли казкових героїв по своїх "казочках".


І з задоволенням вгадували господарів "втрачених" казкових речей...



    Сподобались усім відвідувачам і виставки, які функціонують у молодшому відділі РДБ:
Виставка..."ПроЦікаве"!!!

   
                                       Виставка  "Світ навколо нас".
     Тож ми завжди раді усім нашим відвідувачам. Адже у нас завжди весело, цікаво і можна з користю провести дозвілля та прочитати безліч книг!

Немає коментарів:

Дописати коментар