Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

ФантФест білозерчан.

   
 
   7 квітня у ХОБД ім. Дніпрової Чайки відбулось підведення підсумків третього відкритого літературного конкурсу у жанрі фентезі та фантастики "ФантФест". Школярі Білозерщини подали на конкурс шість "фантастичних" творів, сюжети яких підказувала творча уява юних авторів. Наша читачка Анастасія Жукова, учениця 8 класу Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського написала оповідання про пригоди дівчинки на ім'я Чорна Троянда. Вікторія Матвієнко, учениця 7 класу Понятівської ЗОШ, вразила усіх оповіданням про пригоди "Єви у країні Побреландії". 10-класники Микільської ЗОШ Павло Волошин та Владислав Кобильський здивували журі сюжетами своїх оповідань -  "Книга незабутніх пригод" та "Цей паралельний світ". Любов Щербина та Марина Кожевнікова, учениці 10 класу Дніпровської ЗОШ, разом "нафантазували" дуже оригінальний твір "Прокляття Кім Керінгтон". Усі літературні твори та їхні автори були нагороджені Дипломами учасника.
    Але найприємнішим моментом стала перемога нашої наймолодшої учасниці Марії Козак, учениці 6 класу Велетенської ЗОШ, активної читачки районної дитячої бібліотеки. Марійка написала чудову казку про дружбу і взаємодопомогу - "Пес та Дельфін". Диплом за I місце юна авторка отримала від голови журі, головного редактора ТРК "Скіфія", заслуженого журналіста України А.П. Марущака. У подарунок дівчинка отримала і добірку цікавої літератури, серед якої була і книжечка української письменниці Дари Корній з власним автографом.
    А ще Марійка разом з мамою побувала на екскурсії у ХОБД та переглянула цікавий фільм.
 

А у районній дитячій бібліотеці усі бажаючі можуть ознайомитить з творами юних фантазерів Білозерщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар