Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 19 травня 2016 р.

Творчі здобутки білозерчан.

18 травня у Херсонській академії неперервної освіти відбулось урочисте підведення підсумків III регіонального літературного конкурсу ім. Ю. Голобородька «Зачаровані Таврією». Конкурс проводився з метою вшанування творчої спадщини Ю. Голобородька. У літературному конкурсі приймали участь учні 5-11 класів з усієї Херсонщини.
      Школярі Білозерщини  долучились до написання нарисів про рідний край, таврійське життя та таврійські сюжети, визначних краян,  педагогів, письменників, діячів культури і мистецтва тощо.
 За кількістю учасників у обласному конкурсі Білозерський район був наймасовішим – прийняли участь 26 діток, 18 з яких - юні читачі сільських бібліотек та районної дитячої.
Дипломами обласного рівня за участь у III регіональному літературному конкурсі ім. Ю. Голобородька відзначено: Дубину Анастасію, Жукову Анастасію, Щербину Володимира, Смірнова Артема (Білозерська РДБ); Малихіна Івана, Малихіна Віталія,  Коваленко Юлію (Правдинська с/б); Кузєєву Віру (Новотягинська с/б); Бандурист Ілону (Кізомиська с/б); Василенко Єлизавету (Понятівська с/б); Муху Ірину (Киселівська с/б); Войнович Іванну (Олександрівська с/б); Сломінську Ксенію (Велетенська с/б); Федотову Олександру, Бородіну Марину (Токарівська с/б); Лугову Діану (Розливнянська с/б).
Та найприємнішою новиною стала перемога двох наших учасниць у окремих номінаціях: Ушенко Надія (Білозерська РДБ, зав. Колесник С.О.) - у номінації «Розповіді про мужність» з нарисом «Подвиг Харченка» та Бурлак Вікторія (Микільська с/б, зав. Юдіна С.М.) – у номінації «Розповіді про митців Таврії» з нарисом «Анатолій Марущак».
Тож нехай і надалі розцвітає творчий талант юних білозерчан. Адже такі талановиті діти – це наше світле майбутнє!
 

Читачка і волонтер Білозерської районної дитячої бібліотеки ім. В. Стуса - Ушенко Надія.

Творчі здобутки білозерчан у конкурсі ім. Ю. Голобородька "Зачаровані Таврією".

Немає коментарів:

Дописати коментар