Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 20 травня 2016 р.

З Європою в серці! Цікавий бібліодень.

    20 травня у районній дитячій бібліотеці відбулось святкування Дня Європи. На свято були запрошені учні 4 класу Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського, класний керівник, директор районної бібліотеки, бібліотекарі.
  Для усіх присутніх бібліотеатр "Капітошка" (спільний проект Розливнянської с/б та Надеждівського БК) організував справжній "фестиваль європейських країн" з піснями і танцями. А районна дитяча бібліотека запропонувала для ознайомлення розгорнуту книжково-ілюстративну виставку "Мандруємо Європою" та цікаву і пізнавальну конкурсно-розважальну програму "Вивчаємо Європу".
     Ведучі розповіли про створення Європейського Економічного Союзу. На День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше - наше спільне майбутнє.
      Принц і Принцеса запросили усіх у подорож по країнах Європейського Союзу... Прекрасні краєвиди провідних європейських країн, цікаві розповіді про культуру, історію, традиції, звичаї Італії, Австрії, Греції, Польщі, Франції, Іспанії - про все це у театралізованій формі розповідали юні артисти глядачам.
    Особливу увагу звернули "капітошки" і на культуру і традиції рідної України: українську пісню, символи і обереги, славні козацькі традиції.  А ще, усі без винятку, прийняли участь у "Євровікторині"  та цікавій інтерактивній грі "Написати країну, яку ти вважаєш європейською". Переможець конкурсу отримав у подарунок новеньку пригодницьку книжку Ж.Верна "Діти капітана Гранта". Серію книг про українських козаків отримали у подарунок і юні артисти.
    Тож "європодорож" вдалася. Дітки побачили все те, чим багата Європа та зрозуміли найголовніше: що найбільша цінність - це народ, який цінує і береже свої традиції.


    












Немає коментарів:

Дописати коментар