Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

вівторок, 26 липня 2016 р.

Профіквест. Граємось і вивчаємо рідний край.

  Учасники інноваційного проекту для школярів "Обласний профіквест "В долонях степу і Дніпра" й інші наші читачі та відвідувачі дуже корисно проводять своє дозвілля у бібліотеці. Хлопчики і дівчатка мають можливість добре вивчити свій край, наприклад, завдяки цікавій і оригінальній  настільній краєзнавчій грі "У пошуках знайомих незнайомців" із серії "Ігри патріотів Херсонщини". Ці два проекти пов'язані між собою - і несуть пізнавальний і пошуково-дослідницький характер. Адже рослинний і тваринний світ Херсонщини - це краєзнавча складова нашого величного таврійського краю.
  Дітки з задоволенням "познайомились" з білочкою, ящіркою, журавлем-красавкою, вужом, тушканчиком,  акулою, орлом, дрохвою  та іншими зоомешканцями Херсонщини. У нагоді став і "Нотатник мисливця", який "допоміг" пригадати тварин, які мешкають у нашому краї.
  А ще діти, як учасники квесткоманди "Розумники" так і інші читачі, що цікавляться краєзнавством, здійснили екомандрівку "Азбука природи України", поговорили про об'єкти природно-заповідного фонду Херсонщини, Білозерського району і вирішили створити "Туристичний путівник по заповідним місцям Білозерщини". Про результати такої співпраці ми повідомимо пізніше.
   





Немає коментарів:

Дописати коментар