Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 8 липня 2016 р.

Червневі зустрічі квест-команди «Розумники».




Білозерська квест-команда «Розумники» у червні продовжила свою краєзнавчо-пошукову роботу. Щоб краще вивчити і пізнати рідний край, школярі разом із своїми кураторами побували у райдержадміністрації, де з метою визначення перспектив розвитку краю, його туристичної привабливості та унікальності 22 червня відбулась зустріч з представником влади. Дітей дуже захопила цікава розповідь Колбаєвої Інни Віталівни, начальника відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури РДА на тему «Туризм у Білозерському районі, перспективи розвитку Білозерщини, як туристичного краю». Діти з задоволенням ознайомились з інформацією про туристичні маршрути, цікаві місця, програми, плани розвитку галузі туризму у Білозерському районі. Адже наш край володіє великим потенціалом у розвитку культурно-пізнавального, водного, зеленого та екологічного туризму.
У районі діють 5 закладів відпочинку, а саме: комплекс рибалки та відпочинку «Дельта Дніпра» (с. Дніпровське, приймає туристів з різних країн світу); садиба зеленого туризму «Рибальський стан» (с. Велетенське); база зеленого туризму «Білозір’я» (с. Новотягинка, денні тури); комплекс «Синєвир» (с. Токарівка); рибальська база «Рибальський хутір» (с. Томина Балка).
 Була також надана і історична довідка про заснування та розташування Білозерського району, кількість населених пунктів району (55), археологічні та культурні пам’ятки і пам’ятники тощо.
  З метою ознайомлення та вивчення професій зеленого туризму 15 червня відбулась екскурсія до Білозерського РЦЗ. Кіприч Ірина Михайлівна, провідний фахівець з профорієнтації, розповіла діткам про розвиток зеленого туризму у районі, представила професії сфери туризму та готельного господарства: агент з організації туризму, портьє, покоївка, метрдотель, гід, екскурсовод та інші. Діти мали можливість ознайомитись з професіями у профорієнтаційному відділі.

Немає коментарів:

Дописати коментар