Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 8 липня 2016 р.

Мрії здійснюються!


На виконання Указу Президента України №675/2015 від 03.12.2015 «Про відзначення 25-ї річниці незалежності України» проводиться конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд». Мета конкурсу – формування у майбутнього покоління високої громадянської свідомості, сприяння національно-патріотичному розвиткові особистості, ідентифікації з державою, її історією, культурою та розвитком.
У конкурсі брали участь діти у 2-х вікових категоріях: читачі-учні 10-12 років та 13-16 років. Конкурс проводився у трьох номінаціях: поетичні твори, прозові твори та малюнки. 
До Дня Конституції України у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки журі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд» визначило переможців у трьох номінаціях.
Приємно відзначити, що серед переможців є і білозерські школярі – читачі районної, сільської та шкільної бібліотек. У номінації «Прозові твори» у віковій категорії 13-16 років читачка Білозерської РДБ – учениця 8(9) класу Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського Ушенко Надія посіла III місце з твором «Майбутнє України – у звичаях й традиціях народу». У номінації «Поетичні твори» у віковій категорії 10-12 років читачка Дніпровської с/б  - учениця 5(6) класу Дніпровської ЗОШ I-III ступенів Константинова Катерина посіла III місце з поезією «Моя країна – Україна». У номінації «Малюнки» у віковій категорії 10-12 років I місце посіла Крепакова Ольга, учениця 5(6) класу Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського. У цій же ж номінації у віковій категорії 13-16 років III місце зайняла Науменко Анастасія, учениця 9 (10) класу Білозерської багатопрофільної гімназії – найактивніша читачка Білозерської РДБ. От такі творчі і талановиті діти Білозерщини.
Другий і остаточний етап конкурсу завершиться у серпні 2016 року. 
Ушенко Надійка -  "Майбутнє України - у звичаях й традиціях народу". смт Білозерка.



Науменко Анастасія та її творчі роботи.смт Білозерка.



Константинова Катя. с. Дніпровське Білозерського району.


Немає коментарів:

Дописати коментар