Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 8 червня 2017 р.

Вдалий день для білозерчан.


   7 червня у Херсонській академії неперервної освіти підвели підсумки обласної літературно-краєзнавчої акції "Легенди Херсонщини" та IV обласного конкурсу "Правові орієнтири".
 Для білозерчан був дуже вдалий день. Наші дорослі учасники Голік Дар'я (Білозерка. казка "Біле озеро") та Колєсніченко Людмила Олександрівна (Білозерка. "Легенди рідного краю") отримали Дипломи лауреатів обласного конкурсу "Легенди Херсонщини" та подарункові набори від Приватбанку. Жукова Анастасія, найактивніша читачка Білозерської РДБ, отримала сертифікат на екскурсію по м. Херсону (за історичні оповідки та казку "Білозерщина"). Певніва Вікторія, читачка Понятівської с/б, отримала запрошення на екскурсію до ТРК "Скіфія" (за поему "Визволення села Понятівка").

     Завідувачка Інгулецької с/б Білозерського району Овечка Галина Павлівна перемогла у IV обласному конкурсі на кращий правовий захід "Правові орієнтири" у номінації "Популяризація здорового способу життя" (за захід «Суд над шкідливими звичками». 
   Вітаємо усіх наших переможців!

2 коментарі: