Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 7 липня 2017 р.

Країна дитинства - країна казкова.


    Літнє дозвілля у бібліотеці  завжди насичене цікавими і змістовними заходами. Особливим був червень місяць. Майже кожного дня до нас приходили дітки із пришкільних оздоровчих таборів Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського, Білозерської ЗОШ I-III ступенів №3 і гуртківці з позашкільних закладів Білозерки: РайСЮН, РайСЮТ. Ми всіх радо приймали, адже школярі завжди були і є активними читачами районної дитячої бібліотеки. Навідувались до дитячої бібліотеки і найкращі читачі сільських бібліотек Білозерського району. Тож до уваги діток ми пропонували книжкові виставки "Різнобарв'я книжкової веселки", літературні ігри "Книжкові лабіринти", бібліоаукціони "Що? Де? Коли?", бібліоподорожі "Сторінками дитячої преси", години творчості "Часу влітку не гаємо - майструємо і відпочиваємо", "Від книжки до творчості", майстер-класи "Прості речі власноруч".
  Цікаві заходи до уваги наших читачів - і у липні місяці: калейдоскоп малюнків на асфальті "Барви сонячного літа", віртуальна мандрівка "Від А до Я по планеті Земля", виставка-перегляд "Про кікаве на планеті читай в журналі і газеті" та інше.

Немає коментарів:

Дописати коментар