Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

День захисту тварин.

   4 жовтня вважається Всесвітнім днем захисту тварин. У цей день до районної дитячої бібліотеки були запрошені дітлахи 5-6 років з білозерського д/с "Тополька". Дошкільнята поринули у світ тварин. Адже у бібліотеці вони почули розповіді та переглянули кіномультики про свійських та диких тварин: котика, собачку, півника, індика, гусака, вівцю, козу, барана, свинку, тигра, лева, зебру, бегемота, носорога, крокодила, ящірку, гадюку, крота, лемура, горилу, панду, орангутанга, ведмедя, лисицю, вовка та інших. Цікавими були і ігри "Вгадай тваринку", "Чий це голос?" Усіх тваринок діткам треба було ще й розподілити по групах: "Свійські тварини" та "Дикі тварини".  А ще малюки з задоволенням розповідали про своїх домашніх улюбленців. Хлопчики й дівчатка вдома разом з батьками малювали тваринок і готували про них розповіді. Бібліотекар молодшого відділу представила діткам виставку "Усе про тварин" та ознайомила з дитячими енциклопедіями "Знайомтеся, це ... тварини", "Твоя перша енциклопедя ТВАРИНИ", "Мои любимые зверушки" та ін. Усі дітки молодці, та головне вони засвоїли добре - тваринок не можна ображати, їх треба захищати!


















Немає коментарів:

Дописати коментар