Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 20 липня 2015 р.

Пошук бібліотечних скарбів.


У районній дитячій бібліотеці завжди раді читачам. Продовжується програма літніх читань. Дітки мають можливість прочитати улюблену книгу, чи то журнал, або ж дитячу газету – справжній бібліотечний скарб. Бібліотекарі, та найактивніші читачі-волонтери, завжди порекомендують якусь цікаву книжечку, або запропонують цікаві і оригінальні заходи, що розвивають мислення, творчі здібності, спонукають до читання.
 

 

3-класниця Катя Баландіна рекомендує до читання одноліткам свої улюблені книжки.
Пошук «бібліоцікавинок».
    А за допомогою улюбленого журналу читачі-волонтери виготовлять оригінальні саморобки, як от, н-д, робить це волонтер Настя Науменко.
Дуже подобаються нашим читачам будь-які ігрові «скарби». Як от, н-д, 2-класниці Матковській Ані та її подрузі подобається гратися у пізнавальні бібліоігри: складати прислів’я, відгадувати загадки тощо.

Усім відвідувачам бібліотеки відкрито для ігор «Поле чудес» - захоплююча інтелектуальна гра.
Дитяча періодика дуже користується популярністю у 5-7-класників.
Користуються популярністю у бібліотеці і родинні читання. Адже у нас завжди можна знайти книжку до смаку і татові, і матусі, і бабусі, і дитині. І ми раді усім нашим читачам, адже у нас можна знайти справжній бібліотечний скарб – книгу і знання!

Немає коментарів:

Дописати коментар