Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 23 липня 2015 р.

Читаємо Гаррі Поттера.


Дж.К.Ролінґ (Jоanne Katheline Rowling) — найпопулярніша дитяча письменниця початку третього тисячоліття. Автор феноменальної серії (1997—2007) романів про Гаррі Поттера, перекладених майже 80-ма мовами світу, зокрема, й українською.
До 50-річчя від д.н. Джоан Роулінг, авторки серії романів про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера, у районній дитячій бібліотеці для читачів пропонується цілий комплекс заходів: оформлено книжково-ілюстративну виставку «Джоан Роулінг – літературний феномен»; працює читальна зала «Читаємо Гаррі Поттера»; діти пишуть та малюють відгуки на прочитану книгу про Гаррі Потера; проводяться рольові ігри по Гаррі Поттеру та літературні вікторини «Герої «Поттеріани»; складають «Поттеро-пазли» та інше.
«Поттеро-пазли» від волонтера РДБ Ушенко Надії.
Ось назви усіх семи  книжок Д. Ролінг про Гаррі Поттера:
·           «Казки барда Бідла» (2008)
Чудова гра «Розмісти "серію книг" про Гаррі Поттера за роком випуску».
Баландіна Ірина обожнює читати про Гаррі Поттера.
Найактивніша читачка книжок про хлопчика-чарівника Баландіна Ірина, учениця 9(10) класу Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я. Печерського навіть написала відгук про свої читацькі вподобання: «...Одного часу я підсіла на всю серію романів про Гаррі Поттера. Але ось сьома книга "Дари смерті" так і залишилася моєю улюбленою. Читала її 2 рази. Книга досить глибока, хоч і розрахована на підлітків. Тут вже в два рази менше всієї магічної атрибутики, так як основна дія відбувається не в школі, а у великому світі. І це мені подобається…А ще я дуже люблю усі фільми про Гаррі Поттера...»

Немає коментарів:

Дописати коментар